Chelsea

Line Sam Electric Treasure

23/7-2010

Chelsea
Chelsea flyttade hem till oss som 10 månaders valp den 1 juni 2011.

Jag ville så gärna ha en hund till och då skulle det helst vara en svart då jag kände att en blå hade varit för nära Nicole och det hade nog varit lättare att jämföra dom.
Så jag tittade runt hos olika uppfödare för att se om det var någon som hade en valp som var lite större.
Så jag hamnade hos Tord Lundborg på Kennel LineSam. Tog kontakt med honom på en utställning och frågade om han hade kvar den svarta tiken som han hade ute på hemsidan. Det hade han och min följdfråga var om hon höll för utställning, vilket jag tycker är så roligt. Det gjorde hon definitivt sa han och på den vägen är det.
Så den 1/6- 2011 flyttade hon hem till oss, en svart och enormt kärlekstörstande liten kramgo tjej.
Hon smälte bara in i familjen och det kändes som om hon hade bott hos oss sedan hon var en liten valp.
Hon är en MYCKET kelig och kramig hund som helst vill vara i centrum.
Hon smälte inte bara familjens hjärta utan lyckades även få Perla att acceptera henne på bara ett par få dagar. Och det vill inte säga lite då Perla har varit mycket bestämd med vilka hundar som hon gillar osv. Visst var det lite gnissel emellan dom i början men nu kan de ligga helt nära varandra och jag kan ha båda i knät om jag vill utan bekymmer.

Utställningar har vi hunnit med under sommaren, den första 26 juni i Bjuv på cockersydväst utställning med Kari Haave som domare.
Jag åkte dit med inställningen att vi tar det som en ringträning. (Bara ett par dagar före hade jag lyckats få upp hennes huvud från backen) Det hela slutade med att vi blev 2:a med HP i en stor klass med både juniorer och ungtikar. Så förvånad och lycklig jag blev!!!

Nu har vi hunnit med ett antal stycken utställningar och det har gått helt fantastiskt bra. Chelsea bara älskar att visa upp sig och njuter av att vara i centrum.

Så tack Tord för denna underbara lilla svarta diamant.