söndag 25 juli 2010

Borta bra men hemma bäst med en förklädd känguru!

Att ha husvagn är smidigt när man har hund men då ska man ha hundar som tycker det är ok att vara där själva korta stunder.
Men det har inte vi!
Båda två tycker att husvagnen är bra bara matte eller husse befinner sig där med. Så att gå på toaletten eller diska eller något annat som man gör korta stunder är nästan uteslutet. För det är som sagt inte ljudisolerade vagnar man har. Vinterisolerad, javisst men ljud,nä.....
Det är inte så kul att komma tillbaka och få höra av grannar att hundarna har skällt eller ylat hela stunden. Detta på en camping där det finns många hundägare och hundar. Pinsamt kallas det.

Kompost galler är toppen sålänge man har en hund som inte är en förklädd känguru i cockerdräkt. Igår hoppade Perla över staketet hur lätt som helst, andra gånger har hon klättrat över men nu hoppa stillastående rakt upp och ner ca 60 cm!!!!

Nicole tycker att själva resandet är bra bara det inte blir för långt, helst bara max 30 min. Sedan så börjar den STORA oron.... gnället, bäddandet, slickandet, trampandet och allmän oro från buren. Att lägga sig ner och vila är uteslutet tycker hon. Perla kan däremot sova gott i buren och överallt annars bara vi finns i närheten.
Så det är bara att inse......borta bra men hemma bäst!!!!!

Inga kommentarer: