fredag 9 juli 2010

Utställningsbesök i Tvååker

Veronica och jag bestämde oss sent igår kväll att vi åker till Tvååker och kollar in hur det går för Agnetha på Cockmix med Stella. Och tur var väl det! För vi får se hur hon tar hem valpklass II med glans!!!
Domaren var en supertrevlig spanjor som jag inte vet namnet på men han var verkligen sympatisk. Glad och trevlig. Undrar varför det är så många domare som är sura och lite stela.
Sedan gick vi alla tillsammans bort till cockerringen där en betydligt stelare canadensisk domare höll till. Vi kom lagom för att se tik klasserna. Ville så gärna träffa de trevliga nya cockerbekanta som vi lärde känna i våras. Deras lilla Rut var med i juniorklassen. Det kan nog bli otroligt bra framöver med träning. En så snygg och trevlig hund!!!! Dessutom är husse och matte minst lika trevliga :-)

Hade med oss Perla och Holly för miljöträning. Perla har verkligen blivit bra hon kan slappna av fint numera och ligger fint vid våra fötter. Holly tog lite längre tid på sig men långt om länge så slocknade hon också på gräset nedanför våra stolar. Men med allt runtomkring så var hon inte så bekväm, tyvärr. Svansen såg vi inte mycket av och det var svårt att nå fram till henne. Försökte se om jag kunde få igång henne genom att leka lite . Men det gick inget vidare :( 
Nåväl efter många timmar så åkte vi hem. Men hemma på gräsmattan fick jag se en betydligt piggare och gladare Holly. Kunde tom få igång svansen när jag gick med henne, hade en liten propeller då :) Det var första gången jag såg den, kan det ha berott på skinkan jag hade i handen?
Dessutom så lyckades jag få Holly att gå/skutta uppför trappan nästan helt själv ikväll. Med mycket hejarop och beröm så kom hon lyckligt upp!!!

Kram // Dollan

Inga kommentarer: