lördag 28 augusti 2010

Tråkigt :(

Här är det så tråkigt :( Ingen har tid med mig, matte och husse de bara springer runt och grejar med både det ena och det andra. Fattar dom inte att jag vill ha lite sällskap och inte bara ligga här och ha det tråkigt!!!
Det luktar så gott i köket och inte får man smaka! Fast vänta bara jag kommer nog snart på något hur jag ska lyckas med det hmm......Matte och husse har gjort fint för att det ska komma hit en massa tvåbeningar ikväll, kanske det finns någon där som tycker om mig iallafall :)

Sedan har de framme snabeldraken också och den avskyr jag bara!! Jag brukar springa och gömma mig i sängen eller så. Men det hjälper inte de hittar mig alltid.
Fast värst är ju den ELAKA gräsdraken som bor ute i ett förrådet. När den är ute så försöker jag alltid skrämma den så att den gömmer sig igen! Fast den är bara ute på sommaren som tur är!

Tjingeling!!!

3 kommentarer:

Katarina sa...

Hoppas det åtminstone ramlar ner lite godsaker till dej ikväll! -Snabeldraken är gräslig, tycker vi också!
Nanna & Leia

Malin sa...

Vi avskyr snabeldraken alla 3 här, men haddock är lite modigare än oss andra! Jag kan tänka mej att det "tappades" både det ena och det andra på golvet, hihihi!
nospussar från Oliver

Zamantha och Freija sa...

staaaaaaaaaaaaackars dig ;)