torsdag 11 november 2010

Funderingar och längtan.Har nog haft med denna bilden förut på bloggen men jag blir så varm i hjärtat när jag ser den. Mina tre absoluta favoriter på en och samma bild.
Längtar till sommaren och ljuset.
Längtar också efter en hund till, det fattas en.

 Det kan ju tyckas att det är lätt att avhjälpa, köp en till vetja. Men idagsläget är det inte aktuellt och så är min man  lite tveksam med tanke på att vi arbetar ganska mycket och att inga av våra barn kommer att bo ev. kvar hemma efter nyår. Tänk om man kunde hitta en rumsren liten valp som håller för utställningar, dvs inga defekter osv. Men vilken uppfödare har kvar en lite äldre valp som är bra nog och som passar mig?
Sedan är väl det också så att jag är lite kräsen när det gäller utseendet. Tycker om när hundarna har torra ögon dvs inga vita blinkhinnor eller häng under ögonen. Vill även att huvudena inte ska vara för tunga eller grova. (Nu pratar jag om tikar.)
Klart skulle jag vilja vara hemma under några veckors tid men det är frågan om mina chefer går med på att jag tar tjänstledigt isamband med vår semesterstängning så att det hade blivit nästan 8 veckor som man är ledig. Ja, det är mycket som snurrar i huvudet på en hund/valp längtande matte.

3 kommentarer:

Malin sa...

Åh, hoppas snartt ni kan köpa en kompis till Perla! Jag ska till Svenljunga ridhus!
Kram

Eva sa...

Ska verkligen hålla tummarna! Nog borde du kunna få tag på en ngt äldre tik? Kanske inte imorgon, men ändå...
Fick läsa tillbaka lite, dator- och annat strul (läs:Assar) har tagit tid. Vilken supersöt lite husmus! En riktigt liten sötfröken! Och fint täcke på tjejen! Sytt själv? Funderar på att rita av As reflexväst för att sy täcken till gamle Jesper.

Dolores sa...

Tack för komplimangen om musen.
Täcket har jag köpt på "Börjes" De har startat en filial här i Kungsbacka och jag fyndade två till priset av ett dvs hela 50 :- för två stycken :))
Älskar som sagt täcken! Hästen har också onödigt många men det finns ju så fina!