söndag 20 mars 2011

Söndagspromenad med jaktlust

Jag och dottern beslöt att ta en rask och härlig promenad till Fjärås Bräcka´s naturrum en sträcka på ca 3,5-4 km hemifrån. Min stora kamera fick följa med idag och Perla fick sitt ha "gå fint" halsband för att vi skulle kunna njuta av den. Kan väl säga att vi var glada att hon hade det på sig när hon upptäckte haren som skuttade fram precis framför oss. Sedan var det nästan lögn i h....vete att hålla henne. Att gå brevid oss eller någorlunda lugnt utan att dra kunde vi drömma om. Den fantastiska doften och jakten av haren hägrade betydligt mer än att njuta av en "lusig" finpromenad. Nåja efter en lång stund så glömde hon av haren och vi kunde gå och njuta av promenaden. Väl hemma igen efter 1timmas promenad så var det duschen som väntade och lite vila för Perla medan mattarna åkte till stallet för dagens rid och stalltjänst.

Kyrkogårdsmuren har ett vackert mosstäcke.


Va, vad var det? 


En HARE!!!!!!


Vart tog den vägen?


Kan vi skynda oss nu då!!!!!

Vy från Fjärås Bräcka över åkrarna ut mot Kungsbackafjorden.


Isen ligger tjock på Lygnern och vi såg folk som var ute och åkte skridskor på denVindpinad 

Vårens löfte......pollenTjingeling

4 kommentarer:

Zamantha och Freija sa...

Härliga bilder...skönt att våren är på väg :)

Eva sa...

Så vackert det är med mossa så där!
Och lilla gumman - du skulle gråtit FLODER om du sett Totte i fredags... En hare satt 5-8 meter framför hans nos och han bara glodde! Inte minsta tendens till jakt:) (Åke var upptagen av nosande och upptäckte den inte ens...)

Elon och Linus matte sa...

Är det anti-drag koppel hon har ? Tänkte på det över nosen ?

Freja sa...

Oj, var du tvungen att duscha?? Taskigt ju!!! Jag tycker det är bland det läskigaste som finns ju... Fast jag gillar att bada i pool och i hav!!! Frejapussar!!!