söndag 4 april 2010

Nu närmar det sig...

Nu är det inte många dagar kvar innan valparna kommer. Perla är ordentligt tjock om magen och det sparkar för fullt. Pratade med Agneta på Guldkulan som leasar henne av mig hur läget är just nu.

Hon har kollat av hennes temp för att ha lite koll på henne om det skulle behövas. Men ännu så märks det inte att någon valpning är på gång men det kan ändra sig snabbt. Hon äter och sover som hon ska och det tycker jag känns skönt. Hon till ochmed har blivit en sjusovare :) vilket hon inte är här hemma. Agneta tror att det ligger ganska många valpar i magen. Eftersom det är första gången som Perla och Linus blir föräldrar så är det svårt att gissa sig till hur många som kommer.

Nu håller jag tummen att alla ska överleva och vara starka små bebisar. Det vore så tråkigt om alla inte klarar sig. Men har nu under resans gång förstått att valpar är små sköra varelser som faktiskt ganska ofta inte klarar sig. Tråkigt men sant.

Nu återstår det endast att vänta på det efterlängtade telefonsamtalet att det har startat och så få fotografierna via mms. Sedan hoppas jag att det inte tar alltför många dagar innan vi får komma på besök och krama vår lilla Perla och se på hennes små underverk.Nästa gång jag skriver är när det är dags eller att valpisarna är komna.Tills dess

Kram //Dolores

1 kommentar:

Anonym sa...

Så spännande. Vi väntar och väntar, vi läsare av bloggen : )