fredag 10 september 2010

Ullareds besök

Slutade tidigt idag och beslöt mig för att åka till Gekås för att shoppa loss lite :) Dottern följde villigt med så efter 40 min så var vi innanför dörrarna till shoppingens paradis.

Men oj vad de hade byggt om och till!!! Vi hade svårt att hitta i de stora lokalerna, de hade ju flyttat runt det mesta.

Men almanackor till makens anställda står varje höst på listan. Sedan lite beställningsvaror till pojkarna.
Jag ska väl inte glömma nedervåningen där häst och hund numera håller till. Nytt regntäcke till hästen och schabrak samt vitaminer fick hästen. Hundarna fick bajspåsar, tuggben och en ny fräch anka att bära på.
Upp igen och så dags att kolla in damavdelningen som var rörig tycker jag men luftigare. Ok blev två stickade tröjor samt lite annat nödvändigt tex strumpor.

Nu var det dags att leta efter saker till jobbet. Listan framme och leta på. Hittade faktiskt en hel del av det vi hade skrivit upp men det är fortfarande mycket som fattas. Nästa gång får min kollega åka och handla julklapparna till barnen.

Nu började vi bli trötta på hela stället och vagnen var full så efter att ha hittat nya dukar till köket så blev det dags för kassan.

Ca 3 timmar senare så var vi ute trötta och hungriga, men det avhjälptes med en korv =)

Jag har ju förmånen av att bo relativt nära ca 8 mil därifrån. Så vi åker ner emellanåt när vi har lust. Men det räcker gott med max 3 timmar där! Jag har lite svårt att förstå de som är där inne hela dagen. Hur orkar de?
Kan iof förstå om man har åkt långt och vill gå där länge men ändå!
Förresten så såg vi varken Morgan,Kjelle eller glada tanterna där men en massa andra köpglada människor från flera andra länder.

Nu har jag tillfredställt mitt shoppingbegär för ett långt tag framöver.
Hjärnan börjar släcka ner och det är dags för sista kvälls promenaden med vovvarna.

Gonatt, gonatt!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi brukar göra så, att vi hyr en stuga och är några dagar. Då kanman gå flera gånger och kortare stunder, samt byta det som inte passar. Min make tycker Gekå´s är helt okej att gå på, men det räcker en gång om året ändå : )
Ha en trevlig helg. Hälsningar Elonsmatte

Eva sa...

Skulle nog ganska gärna testa det där stället nå'n gång, om jag kunde ha ganska bra med pengar med. Men annars är jag allt annat än "shoppare"!Bara "gå o titta" är inget för mig!
Ja, OK, ska vara Syfestivalen då... Men då blir ju alltid NÅ'NTING köpt iaf:)