söndag 17 april 2011

Söndagspromenad och lite annat

Vi var uppe ganska tidigt och efter frukosten så beslöt vi att gå bort till naturrum på FjäråsBräcka.

Vi var tämligen ensamma ute och då lät vi Perla gå lös nästan hela vägen hemifrån. Hon njöt av att få springa lös och kom ganska så lydigt till oss när vi kallade in henne. Det var många intressanta artiklar i "vovvenytt" idag men det var väl inte annat att vänta sig då  detta inte är en av våra dagliga rundor.
Som tur var hade fiket öppet och maken och jag fick oss en kopp kaffe. Bussigt av dom då det inte hade öppnat officiellt ännu för dagen. Perla fick lite gott vatten medan vi satt och njöt av utsikten och vädret.

Sedan bar det av hemåt igen och väl hemma så var det dags att "trädgårda" lite. Nu har jag ont i kroppen men fint blev det :) Solen skiner och Perla ligger och har full koll på vad jag håller på med. Tvätten hänger ute på tork och uterumsmöblerna är inoljade för andra gången. Vattnat frösådden som faktiskt ser ut tt ha börjat gro :) Fast det är väl inte så konstigt, de står ju i uterummet och nu blir ju det som ett växthus med sol och värme.

Snart så kommer några av barnen och svärmor hem på söndagsmiddag. Färska potatisar, varmrökt lax, kokt färsk sparris och så en örtagårdssås till detta. Lite påskaktigt men nästa helg är vi inte hemma utan i Paris och njuter av sol och värme förhoppningsvis.
Några kort från dagens promenad blir det här.






3 kommentarer:

Katarina sa...

Härliga bilder! Så avis jag blir...Paris est belle!!

Team Nelson / Ordringen. sa...

Jättefint skrivet. Det är så vackert uppe på Bräckan.
Ha en härlig tur till Paris.
Ulf

Unknown sa...

hej.hittade nyss din blogg. fina bilder. har själv en blogg på blogger. www.myeesbloggis.blogspot.com.
har en am.cocker kille på 3år. när vi hämtade honom såg vi att mamman och pappan var normal stora. men alla inklisive vi själv tycker han är så stor jämfört med andra amrisar vi ser.han är höre än dem och vägde 19 kg för en månad sen. ska vacineras i morrn så får se vad han väger då. bantar honom med mindre mat + långa promenader. kika in på min blogg där han finns på en del kort och skriv vad du tycker. ha der bra.