måndag 2 maj 2011

Det kom ett mail

Fick ett mail av en vän som jag lärt känna via min gamla blogg en gång i tiden för nästan 3 år sedan. Sedan dess har vi setts både i verkligheten och hörts av via mail och gästböcker osv.

Tänk vad en blogg eller hemsida kan göra med oss alla. Egentligen så är vi helt främmande människor för varandra men via dessa kommunikationsmedel så får man nya bekantskaper och det känns som om man känner varandra på riktigt.

Kommer ihåg när Patricia på Grabbarna boys hade lagt ut en liten filmsekvens med hundarna och man hör deras dialekt. Då reagerade jag på att de talar som man gör på södra östkusten, för mig när jag läser hennes blogg så är rösterna min hemdialekt - västkusten/göteborgska. Det var lite häftigt att våra avstånd krymper i cybervärlden men är ganska så stort i real världen.

För att återgå till mitt mail så fanns det fyra fina kort som Angelica http://www.westdreams.se/ hade tagit på mig och Perla råttan igår.
Så nu vill jag dela dom med er.
Här är vi inne i ringen och jag förstår nu när jag ser bilden att hon behöver få upp sitt huvud lite till.

Efteråt fick jag låna ett annat koppel av min väninna Agnetha och genast så blev det en annan hållning.

Lite mera vänstergång tyvärr måste ha mera fart för att få igång steget. ( Springa mao)

Och till sist så ytterligare ett fantastiskt huvudfoto av Angelica som hon har tagit på min Perla, det har blivit några stycken under årens lopp.

Tack än en gång Angelica !!!

Tjingeling!!

2 kommentarer:

Katarina sa...

Åh, vad hon är vacker, din Perla!

Eva sa...

Jesper är döööökär! säger han. Hon är ju preciiiis rätt färg:)
(Matte håller med om hur fint det är med nya vänner via bloggar:))
Han skickar MASSOR av pussar!