lördag 21 maj 2011

Nödinge utställningen

Så är vi äntligen hemma efter en lång dag på Västra cockerklubbens utställning i Nödinge.

Domare var Monica Forsander, Kennel Manacas. En nogrann domare som tog sig tid att titta ordentligt på hundarna. Till följd att det tog väldigt lång tid alltsammans.
Perla blev oplacerad men jag hade en riktigt glad och fin hund med mig idag :) och det är ett av mina mål, att ha en glad hund som tycker att detta är ganska så roligt.
Kritiken var också bra fast idag fick hon kritik på sådant som vi aldrig fått förut så det blev en nyhet för oss. Titta på Utställningssidan för hennes kritik.

Sean så var Chelsea med sin uppfödare och vi fick ha henne hos oss hur mycket vi ville. Hon var lite avvaktande men slappnade av efter en stund och sedan så så kände hon sig ganska så bekväm i våra knän. Dvs mitt och min dotter Veronica´s. Hon kunde till slut börja slicka oss lite försiktigt och tryckte sig tättintill oss. Det kändes väldigt bra. Hon blev mycket trött efter en stund och vi lät henne få sova i sin bur en lång stund och då fick Perla hela vår uppmärksamhet.
Ja deras möte var tämligen odramatiskt, lite lukt i varandras rumpor och så var det bra med det. Jo ett litet morr ifrån Perla då hon tyckte att Chelsea var lite för närgången. Veronica fick agera fotograf idag så här kommer lite kort på vår lilla "sothöna".Tittade lite mer nogrannt på henne idag och jag tycker nog att hon är riktigt söt och fin i sitt huvud. Sedan är hon otroligt smal för tillfället men med mycket kärlek, met och stärkande koppelpromenader så kommer hon att bli så snygg och fin.
Och hur hon kommer att se ut framöver det får framtiden utvisa.
Åh vad jag är glad att hon ska flytta till oss!!!

Får ju inte glömma att visa något foto på Perlisen också :)
Mums, wienerkorv ska det vara.


Om jag springer så här fint får jag mera korv då?

 Ha en fortsatt skön helg! För mig så blir det hästtävling imorgon med dotter och vår häst Camcé. Kameran får nog följa med då också hoppas att det kan bli några fina kort då också.

Tjingeling

3 kommentarer:

Grabbarna boys sa...

Vi tycker Perlas kritik var jättebra idag.
Men så är det ju med olika domare. Ena dagen är de perfekta medans andra dagen åker de ut!!!
Er ny lilla söting till familjemedlem är ju helt bedårande.
Kul för perla att få en kompis igen!
Vov o kram!

Zamantha och Freija sa...

Håller med dig...en glad hund är viktigare än alla rosetter i världen :)

Katarina sa...

Grattis till fin kritik! Måste säga att Chelsea är otroligt vacker!!!