tisdag 23 oktober 2012

Skruttmatte

Här har man en alldeles egen blogg som tom är uppkallad efter mig och så sköts den inte!
Det är faktiskt bedrövligt!!!!
Nu har jag ju lite svårt att själv skriva så jag måste ju tjata så mattes öron nästan ramlar av att hon ska ta lite kort och så skriva det som jag dikterar, hmmm....... tycker ni att hon sköter sig? Nä!

Men efter att ha tjatat och tjatat så äntligen orkade hon masa sig iväg och hämta kameran där det låg superfina kort på oss från i söndags när vi träffade två andra trevliga brudar.
Våra mattar och vi träffades uppe på Bräckan och då hade vår matte den taskmörten tagit på oss våra supertöntiga overaller, Varför då? Jo, hon påstod att hon inte ville att vi skulle bli fulla av lera och ljung och kvistar och hästparfym. ALLTSÅ..... hur tänkte hon då? ....Vi är ju cockrar och älskar ju alla dessa saker och så säger hon att vi inte får gosa till oss med allt det!!! Hur knäppt är inte det då?

Ja,ja..... några foton lyckades hon iallafall ta innan hon fick gömma kameran 
för att det började regna igen.
Först är det ju naturligtvis snygga jag i min "lekoverall" som skruttmatte kallar den. (Men schhh......Om ni inte säger något till matte så är den faktiskt riktigt bra. För jag slipper att borstas och bada efter att vi har varit ute och lekt. Och DET är bra!)

Ja och så har vi vår fartdåre Chelsea. Så här ser man henne nästan hela tiden, som ett sträck i full fart! Fast hon slapp inte undan badet fast hon hade overallen på sig, matte påstod att det var dags för henne att snygga till sig och bli friserad. Hmmmm......... som om det skulle hjälpa: Jag är ju snyggare och bättre än henne ändå! :)) Nä! Nu var jag taskig, hon är faktiskt rätt ok min syrra. Jag gillar henne jättemycket!

Ja och så var de här två brudarna med också. Leija och Maya hette dom och deras matte hade lovat dom att de skulle bli friserade snart. De hade en superhäftig look med skägg FRAMFÖR ögonen!
Undrar om de såg så bra med allt det hår där? Fast deras matte sa att nu var det deras tur och dom hade ju flera syrror hemma hos sig så det var kanske inte så konstigt att dom ibland fick lite häftig look.
Men lycko dom! Dom slapp töntiga overaller, fast deras matte blev väldigt intresserad av våra så........ vem vet kanske kommer dom med i vår töntklubb?

Ha dé!! //Perla

3 kommentarer:

Eva sa...

Overall är PEEEEEST!!! Gör som jag - tvärvägra! Osäkra tänderna om det är riktigt illa med envis matte hos er också! COCKRAR BEHÖVER INTE OVERALL!!! Vi är ju "skogshundar"!!!! Borde knasmattarna förstå alltså! Punkt!
Att de är lata med att skriva (alternativt bara skriver om trista syfestivaler o annat tråk) håller jag HELT med om!
PUSSAR!
Assar
Overall kan faktiskt vara helt ok faktiskt...
PUSSAR!
Jesper
Matte får väl återkomma...:)

Ulf sa...

Den som hade en syrra. Det hade jag så gärna velat ha haft, men husse säger att det räcker med mig. Hur ska man tolka det? Är iaf avundsjuk på Perla.
Nelson

Sandra sa...

jag tycker ni är SUPERSÖTA i era lekoveraller :)